donderdag 19 september 2013

Schets en meer


Sinds gisteren staat de nieuwste schets van Dutch Dares online. Ik heb het ontwerp van Mandy gecombineerd met een layout van Melissa Mann die ik erg leuk vond en het golfpatroon vervangen door een golf van kleine foto's. Het is de voorkant van mijn reisverslag geworden.  

Hieronder de details. Voor de plaatsnamen heb ik stroken van het achtergrond papier gesneden, die door de Dymo labelwriter gehaald en daarna met chalk bewerkt.


Natuurlijk kreeg de foto van Mont Saint Michel in Frankrijk de opvallendste plek want wat was het bijzonder om daar eindelijk te mogen zijn!


Inspiratie krijg ik iedere maand weer volop van al het moois dat het Dutch Dares team maakt dus neem zeker een kijkje en nog leuker doe mee! De RAK is weer super.


Soms loop je achter met het versturen van verjaardagskaarten... de kalender verkeerd invullen helpt in elk geval niet.... de bovenste kaart voor Daan kwam net op tijd... de onderste voor Mandy was ruimschoots te laat....
Na een evaluatie ben ik deze week gestopt met de fysiotherapie voor mijn migraine. Balen om te merken dat al die maanden trainen geen verbetering hebben opgeleverd. De omstandigheden helpen natuurlijk ook niet mee maar toch heb ik er zeker wel "winst" uitgehaald want ik ben 10 kilo kwijt en mijn suiker is weer helemaal goed! Leuk om te merken dat mijn huisarts daar ook helemaal enthousiast van werd. Een goede motivatie om op deze manier door te gaan want door mijn erfelijke aanleg is dit helaas iets om de rest van mijn leven in de gaten te blijven houden.

Vandaag ga ik verder met het verven van mijn brocante salontafel, na een paar jaar houtkleur vind ik het nu wel leuk om hem met Cotton White krijtverf van Painting the Past te bewerken. In huis rommelen, stylen, veranderen blijft een heerlijke en ontspannende afleiding. Zondag gaan we naar Ad en Sil, ik verheug mij erop om mijn vriendinnetje weer te zien!


signature blog

1 opmerking:

Margot zei

wat een inspiratie, geweldige lo en kaarten, vooral het eerste kaartje vind ik super!