donderdag 29 augustus 2013

Dutch Dares schets en Cruise


 
 
Mijn vakantie zit er weer op, 4 weken vrij, een prachtige cruise gemaakt, met de jongens op stap geweest. Veel gezien en veel foto's gemaakt. 
 
Bilbao was de meest verrassende stad van onze reis. Het oude centrum met zijn nauwe straatjes is prachtig maar het Guggenheim museum een belevenis! De architectuur van het gebouw is uniek. Door alle lijnen voelde het soms alsof we op het schip liepen ;-) Toch was het net zo bijzonder om buiten rond te kijken als binnen. De architectuur en de titanium platen aan de buitenzijde van het gebouw maken het tot een kunstwerk, de spin, de tulpen en de 12 meter hoge puppy van Jeff Koons, we hebben onze ogen uitgekeken, genoten en moesten ons best doen om op tijd bij de laatste shuttle bus te zijn die naar het schip ging.

Het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik die foto's heb gebruikt voor de schets Dutch Dares van augustus.

 Helaas kregen wij tijdens onze reis het bericht dat Tonie’s moeder een zeldzame vorm van beenmergkanker heeft en op mijn eerste werkdag na de vakantie hoorde ik tijdens een medewerkersbijeenkomst dat de kans zeer, zeer groot is dat mijn functie boventallig wordt. De komende periode zal daarom weer heftig worden en ik hoop de mooie herinneringen van de reis nog een tijdje vast te houden als positieve energie. Daarom ben ik begonnen aan een reisverslag in de stijl van Project Life aangevuld met layouts. Voor de 2 layouts hieronder heb ik foto's van Guernsey gebruikt want wat was het daar mooi!


signature blog

1 opmerking:

Jenneke zei

Goh Petra, wat afschuwelijk om tijdens en na je vakantie geconfronteerd te worden met zulk naar en ingrijpend nieuws...
Ik hoop dat je het goede gevoel van je mooie vakantie ondanks dat toch nog even vast kunt houden!

Hou je haaks!

XXXJenneke