zaterdag 1 september 2012

Druk...

Ach ja, wat is druk? We hebben het druk, we zijn druk maar wel omdat we dat zelf willen. Onze aanbouw heeft de afgelopen maand veel tijd opgeslurpt. Met name van Tonie. Maar zelf merk ik dat ik mijn tijd ook aan andere dingen besteed: aan het uitzoeken van nieuwe terrastegels, de manier waarop ze gelegd moeten worden, beginnen met het leegruimen van de garage, stofzuigen, stofzuigen en stofzuigen want wat is het een zandbak achter het huis. En net als ik bedenk dat ik al een maand niet heb geblogd en wel (stiekem) even kan ontsnappen wordt mijn naam geroepen en gevraagd of ik even naar de bouwmarkt wil gaan....... Even later kan ik al weer verder typen want de mannen die vandaag met het dak en de lichtkoepels bezig zijn, hebben een andere oplossing bedacht en het kopje thee met de cake die ik vanochtend heb gebakken kan nog wel een half uurtje wachten. Jammer dat ik allang niet meer met 10 vingers typ, dat zou schelen ;)

Het wordt zeker mooi als het allemaal af is, maar op dit moment is het niet zo gezellig om in de tuin te zitten.

 

Gelukkig komt de nieuwe dare van Dutch Dares er aanstaande woensdag al weer aan, een hele fijne reden om weer met scrapmaterialen i.p.v. bouwmaterialen aan de slag te gaan! Maar laat ik eerst eens de layout online zetten die ik met de vorige schets heb gemaakt. Toen ik laatst op Leona heb gepast zijn we samen naar het hertenweitje gegaan omdat er jonge hertjes waren geboren. Eentje ging net drinken bij zijn moeder en zat daarna helemaal voldaan zijn bek af te likken. Zo schattig!


 
 

De afgelopen maand heb ik alleen kaarten gemaakt. Zelfs de foto's die ik in het Sauerland heb gemaakt (tijdens onze vakantie met Thomas) en de 777 foto's van de rondreis door Denemarken (die Tonie en ik hebben gemaakt) heb ik maar 2 keer bekeken. Alle foto's moeten nog bewerkt/uitgezocht worden, laat staan dat ik er mee gescrapt heb. Dus hopelijk kan ik daar de volgende keer wat van laten zien. Eerst maar eens aan de slag voor de Dutch Dares (natuurlijk nadat ik voor de thee heb gezorgd.)

signature blog

4 opmerkingen:

MadeByMaly zei

Heel veel succes met de verbouwing. Het is even rommel (en soms ook stress) maar dan krijg je er ook iets moois voor terug. Wat heb je een prachtige lay-out gemaakt. Ik vind de foto's heel mooi en de papiercombinatie geweldig.

Colinda zei

Hoi Petra,

De aanbouw ziet er prachtig uit, daar zal je vast veel plezier van krijgen ondanks alle rommel nu. De foto's van LO zijn schattig en de LO zelf is mooi, natuurlijk.
En wat je zegt over het (niet) bekijken van de vakantiefoto's is heel herkenbaar terwijl we toch zo'n geweldige vakantie hebben gehad.

Groetjes Colinda

Monique Liedtke zei

Jeetje wat een werk! Ik herinner me gelijk weer onze aanbouw.... Je layout is geweldig! Wat een schattig hertje!!!

D@nielle zei

oooh leuke kaartjes, enneh ik kijk niet uit naar onze aanbouw/verbouwing volgend jaar ook al wil ik het nog zo graag :P