dinsdag 19 juli 2011

Een zomerse kit

Eén ding is zeker: de nieuwe kit van Scrap-Club is een stuk vrolijker en zonniger dan het weer! Bo Bunny papier en veel leuke embellishments, de pizzadoos zat weer vol! Ook Thomas is nu op vakantie naar zijn vader en op mijn werk zijn we bezig met het invoeren van een nieuw electronisch cliënten systeem. Straks een hele verbetering maar nu voornamelijk tijdrovend in een periode waarin we minder bezetting hebben en ontzettend druk zijn. De kit was dus een fijne afleiding!


Toen ik de chipboard vlieger in de kit zag zitten wist ik meteen welke foto ik wilde gebruiken!
Ik had de laatste tijd enveloppen en kaarten bewaard en daar delen uit geponst. Die kwamen goed van pas voor deze layout.
Liesbeth heeft een mulitfunctionele schets gemaakt en die vind je hier! In de kit zitten stroken van stof, ik heb deze door midden gesneden zodat ik aan beide kanten van het papier er een stukje van kon gebruiken. Ook is het papier zo gesneden dat de woorden niet allemaal dezelfde kant op staan.Dit vind ik zo'n gave uitdrukking waarvoor er in het Nederlands niet echt een mooie vertaling is.

En morgen.......... dan is de schets van Dutch Dares weer aan de beurt! Ook het maken van die layout was een welkome afleiding. Ik merk dat eigenlijk alleen scrappen als afleiding van mijn verdriet om Tim werkt. Ik kan mij maar moeilijk concentreren en heb daardoor ook moeite met werken en zelfs met auto rijden. Bovendien geeft mijn lichaam een duidelijk signaal af: het gaat niet goed. Mijn hartslag en bloeddruk zijn veel, veel te hoog en migraine heb ik bijna dagelijks. Donderdag weer naar de dokter. Kijken hoe het er dan voor staat. Over 2 weken krijg ik vakantie, hopelijk brengt dat een beetje rust.

2 opmerkingen:

Margot zei

wauw! ik vind 't allemaal geweldig!

Astrid zei

Summertime vind ik helemaal geweldig, prachtige kleuren zo en wat leuk met de vlieger. En de rest is natuurlijk ook prachtig. Hopelijk gaat het snel beter met je bloeddruk want dat klinkt echt niet goed en elke dag migraine, pfff. Pas goed op jezelf!!