dinsdag 17 mei 2011

't is weer een DD woensdag

De schets van deze maand bij Dutch Dares heb ik zelf ontworpen. Omdat ik hem al een tijdje geleden had gemaakt "moest" ik er zelf ook mee aan het werk. De vergroting en het onderwerp waren snel gekozen omdat Thomas net op schoolkamp is geweest. De journaling heb ik met Picasa op de foto geplaatst en daarna afgedrukt. In eerste instantie had ik voor rode letters in de titel en een rood accent naast de foto gekozen, maar vond dat geen mooie combinatie met de gele achtergrond. Het kleine rode papiertje heb ik vervangen door oranje en een aantal letters door zwarte, geknipt uit een 6x6 papersheet van 7Gypsies. De overige rode letters heb ik zwart gemaakt met een permanent marker en daarover heb ik Mister Huey's cream mist gespoten zodat ze bij de letters zouden passen die al oorspronkelijk zwart waren. Veel kreukels, vouwen en chalk in en op de accenten waren nodig om mijzelf het gevoel te geven dat deze layout bij mij past. Ik hou niet zo van papier dat netjes en glad is, geef mij maar structuur.


Op deze foto ziet hij er nog fit uit maar.... ik heb ook al een "na het schoolkamp"foto klaar liggen om te scrappen want ook al was één van de eerste dingen die hij bij terugkomst tegen mij zei: Ik ben helemaal niet moe" op die foto ziet hij er toch echt anders uit :D


De uitwerkingen van het Dutch Dares designteam zijn wat mij betreft allemaal een leuke, mooie en inspirerende verrassingen. Gedraaide schetsen, variaties in vormen voor de accenten, originele oplossingen: gaaf om te zien wat er uit mijn schets is gerold. Je bent bij deze uitgenodigd om mee te doen en dan maak je ook nog kans om de mooie RAK van Astrid te winnen!
Onderstaand kaartje heb ik voor een jarige vriendin gescrapt.En als je nieuwsgierig bent hoe ik deze kaart heb gemaakt kun je dat hier bij Scrap-Club zien.

Een nieuwe kleurige, mooie en gave kit van Scrap-Club ligt inmiddels op mijn tafel, daar ga ik vandaag mee verder. Even met andere dingen bezig zijn en wat afleiding want thuis gaat het enorm moeizaam. Hoeveel ik ook probeer, hoeveel gesprekken ik ook voer, hoe vaak ik ook tegen hem zeg dat ik van hem hou, ik weet niet hoe ik Tim kan bereiken, echt bereiken zodat we hier samen verder kunnen. Kon ik het maar toveren...Liefs,

Petra

3 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een ontzettend gave layout is dit!!! Mag ik vragen welk lettertype dat je voor de journaling gebruikt hebt?

Ook de kaartjes zijn erg leuk. Ik ga eens snel verder neuzen op je blog.

Groetjes,
Margriet

Marit zei

Prachtige layout Petra! De kleuren zijn geweldig! Rood lijkt me inderdaad niet zo passen, je hebt het mooi aangepast! Ik wens je zonnige dagen toe, zowel buiten als vanbinnen!!!

Astrid zei

Heel gaaf is hij, een echte Petra LO. Goed idee hoe je het opgelost hebt met de titel! Sterkte er mee, mail je snel.