vrijdag 20 augustus 2010

Raar (en de nieuwe kit!!)

Kan iemand mij uitleggen waarom je de moeite neemt om een appel te schillen, hem in een schaaltje doet en vervolgens de appel èn de schil gaat zitten opeten????

Raar toch??!!

Wat niet raar maar wat mij betreft super mooi is: de september kit van Scrap-Club. Een feestje om mee te scrappen. Prachtige kleuren, gaaf papier en de perfecte embellishments.
Monique leverde ook nog een leuke schets met deze layout als resultaat (en als je klikt op de link kun je zien welke creaties Monique en Mandy hebben gemaakt!):Dit is dan eigenlijk ook wel raar: ik heb hartstikke hoogtevrees maar vliegen vind ik helemaal geweldig....


Al 10 jaar hoef ik zelf mijn ramen niet meer te lappen: dat wordt voor mij gedaan! :)
Een welverdiende layout dus!


Eén van mijn collega's is net terug uit China waar ze Sam heeft geadopteerd. Hoe bijzonder moet zo'n vliegreis wel niet zijn. Samen met je man op reis gaan en terugkomen als gezin! Om Sam al het geluk van de wereld te wensen heb ik deze layout voor hem gemaakt.Per mail kreeg ik de basic sketch van Kelly Goree (ze staat bij: inspiratie) binnen en haar ontwerp heb ik gebruikt als inspiratie voor mijn getaway minialbum met de foto's van ons weekend in Noord-Holland. Een leuke manier om veel foto's te verwerken.


Thomas wilde vandaag overblijven op school en daardoor had ik onverwacht tijd om naar Ede te rijden en in de scrapbookwinkel een aantal stempels aan te schaffen. Telkens als ik het werk van Tim Holtz zie zit ik zo ongeveer te kwijlen dus leek het mij wel een goed idee om te proberen of ik zelf ook wat meer met stempels kan gaan doen, want eerlijk gezegd: dat vind ik iedere keer weer een uitdaging. Wordt vervolgd....
Een zonnig weekend gewenst!

signature blog

6 opmerkingen:

Liesbeth zei

Tja, dat van die appel en die schil weet ik ook niet hoor... dat herken ik hier in huis niet! Wat ik wel weet, is dat je layouts weer prachtig zijn!

barbara zei

Wat heb je weer een mooie dingen gemaakt! Super. Enne: raar inderdaad. Misschien is het de kik van een zo lang mogelijke schil krijgen? Hahahaha, wel leuk.

Marit zei

Jeeetje, wat een hoop te zien!!! Om maar te beginnen met de schil en de appel... een "geschilde schil" eet nu eenmaal lekkerder dan als-ie nog om de appel zit - echt waar!

Je layouts zijn stuk voor stuk prachtig. Vooral die van de glazenwasser springt er uit, wat een leuk idee ook!!! En stempels? Ik zou er ook meer mee moeten/kunnen/willen doen. Ik loop altijd te kwijlen als ik ze in de winkel zie, en ik heb er ook een groot aantal maar gebruiken? Ho maar... tja... ben benieuwd wat jij er mee gaat doen!

Birgit Koopsen zei

Wow, Petra!! Wat een geweldige LO's! en dat mini-album... super mooi! Goed bezig geweest en leuke kit zeg!

Monique zei

Over de schil; gewoonten maken de man moet je maar denken : )
Prachtige layouts Petra!!! En zo lief dat je wat voor Sam hebt gemaakt. Volgende keer als je in Noord-Holland bent, langskomen hoor!
En super dat je naar Ede bent geweest. Wat een weelde he die stempels van Tim Holtz. Misschien een leuk idee om samen al die tags (2008 en 2009 12 decembertags) van hem te doorlopen. Daar komen heel wat technieken bij om de hoek kijken. En ik neem het me elk jaar voor maar heb er nog nooit 1 gemaakt...

Astrid zei

Het Petra, ik zie dat ik nog niet had gereageerd op je laatste post. Mooie LO's :) Hoe is het met je, druk weer nu school en werk weer is begonnen? We moeten weer eens wat af gaan spreken denk ik, wat vindt jij.

doei doei Astrid