dinsdag 3 augustus 2010

al 14!

Afgelopen zondag is Tim 14 geworden. 14!! Een half jaar geleden vroeg hij al of ik hem wilde sponsoren want hij wilde graag een iPod Touch. Ik heb toen vriendelijk bedankt voor de eer en hem uitgelegd dat het aanschaffen van een compleet nieuwe zomergarderobe wat mij betreft voldoende was op sponsorgebied ;) Tim besloot toen te wachten tot zijn verjaardag. Hij is flink verwend en had geluk want Tonie bood aan om met hem naar Arnhem te rijden waar het koopzondag was. Eerlijkheidshalve: de visite heeft hem daarna nog amper gezien :(

En uiteraard kon nog een layout van de konijnen niet uitblijven.signature blog

3 opmerkingen:

Astrid zei

Gefeliciteerd met je verjaardag Tim! En wat een vet cool cadeau!

Wat een mooie Lo van de nijntjes!
groetjes

Marit zei

Gefeliciteerd Tim!!! Ja, als ze eenmaal van die speeltjes in handen hebben heb je er geen kind meer aan... de mijne vergeet zelfs te eten/drinken alsie bezig is... zucht. Wel een gaaf cadeau trouwens! Je layout is weer helemaal leuk en zie ik daar geschuurd papier? Of dat nu wel of niet zo is - ik heb in ieder geval weer een "oh ja erlebnis"... dat moest ik (ook) maar weer eens gaan gebruiken ergens want ik hou van die "look". (en die slak ligt ook te wachten... het gaat niet hard maar gestaag...)

Monique zei

gefeliciteerd Tm!!!
En Petra, wat heb je weer prachtig gescrapt! Bij Scrap-Club net overal reacties op gegeven en ik vind het weer allemaal super wat jij en de anderen met de kit hebben gemaakt.
Fijn dat jullie nu met z'n 2-en op vakantie zijn geweest. Inderdaad heel bijzonder. Ik verwacht zo maar nog meer layouts mbt het mooie Andalusie. ;)
Zielig voor jouw nog jonge konijntje. Ik hoop dat deze 2 nieuwe dames en die vlaamse reus daar in het hok weer konijnenlol geven.

De vogelkooi layout is weer helemaal op en top jij. Prachtig zoals je materialen en technieken hebt gecombineerd.