maandag 23 juni 2008

Sleutelhanger en schoolspullen

Ik heb vandaag nog een leuke sleutelhanger afgemaakt met de bladen van het transparante mini album van Maya Road uit de Scrap-Club kit. Eerst had ik bedacht dat ik wel 2 sheets aan elkaar kon vast maken met Glossy accents maar dat was ijdele hoop. Het liet sneller los dan dat ik ze aan elkaar had gemaakt. Het leek mij namelijk wel handig als het een beetje weerbestendig zou zijn...

Project 2 is totaal anders geworden maar wel leuk!!

Prik gaatjes langs de randen.Gebruik je eerste blad als sjabloon voor het tweede deel.

Verf de randjes, aan de binnenkant.


En lamineer de foto's zodat ze toch nog een beetje weersbestendig zijn ;)Teken de vorm van het blad ongveer een centimeter groter na op vilt.

Decoreer de foto's met wat restjes papier.Gebuik 2 splitpennen zodat de lagen niet verschuiven tijdens het borduren.
Pons gaatjes in de sleutelhanger en in het vilten bloemetje.


Rijg de ketting erdoor en zie hier het resultaat:

You can read the English instruction on the Scrap-Club blog.

De jongens (en ik!) waren vandaag vrij. Lang weekend. Lui lang weekend. Tim is bijgekomen van het schoolkamp en heeft weer kleur op zijn gezicht :) Vanmiddag zijn we met de trein naar Apeldoorn gegaan en hebben heerlijk op de schoolcampus van V&D gesnuffeld. Tim heeft allerlei spullen van South Park uitgekozen en een felgroene schooltas. Hij was er helemaal blij mee! Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe leuk ik het vroeger zelf vond om samen met mijn moeder nieuwe schoolspullen uit te kiezen. Onvoorstelbaar dat we nu een generatie zijn opgeschoven!


The boys had a long weekend off and we went by train to Apeldoorn to buy schoolsupplies for Tim. We had much fun and Tim was so happy with all the things from South Park! I remember well how I loved shopping with my mom for new school stuff. I just can't believe that time flies so fast that I'm the mother now shopping with my child!

4 opmerkingen:

M@risk@ zei

Prachtige dingen met de SC-kit had ik al bewonderd op SIS, maar je stappenplan voor de sleutelhanger is geweldig. Schoolspullen aanschaffen (zeker voor de eerste keer met de kids) was een hele belevenis en idd leuke herinneringen aan vroeger!

Astrid zei

Ja ik herinner het ook nog dat ik het geweldig vond schoolspullen uitzoeken. Nou hij heeft goed z'n best gedaan zo te zien.
En je sleutelhanger project is geweldig!
Doei en werkse weer vandaag...

Lisbet zei

Awake in the night and cannot sleep. Decided to get some inspiration for the week so I began to jump around on blogs to see if my eye can catch some new ways. I´m really happy that I came across your blog and I have stayed much longer then I should at your place. Thanks a million for all the inspiration.


www.digiscrapp.blogspot.com

greetje From the Netherlands zei

Ben een tijdje niet op je site geweest maar het ziet er weer geweldig uit!!!