woensdag 9 januari 2008

Een drukke start van het nieuwe jaar

Op mijn werk is het druk. Erg druk!

Ik werk op de pupillenadministratie van Rentray een instelling voor jongeren met gedragsproblemen. Sinds 1 januari vallen wij niet meer onder het ministerie van Justitie maar onder VWS, Jeugd en Gezin en zijn we een Jeugdzorg Plus instelling geworden. Voor mijn collega Wies en ik houdt dat in dat we met veel administratieve veranderingen te maken krijgen. Zo hebben we op 3 januari alle 120 pupillen van onze locatie moeten uitschrijven in het computersysteem van het ministerie en opnieuw opgenomen. Een flinke klus en daarom zijn we 's avonds lekker gaan uit eten met onze mannen. Na zo'n dag heb je toch geen zin om te koken ;)

Al onze werkzaamheden moeten worden aangepast aan de nieuwe situatie en de afgelopen dagen ben ik voornamelijk bezig geweest met het controleren en aanpassen van onze grote hoeveelheid basisbrieven.

Scrappen schiet er aardig bij in want ik heb al een week een layout op mijn bureau liggen die je van 2 kanten kan bekijken. Hopelijk kan ik die vandaag afmaken. En ik ben aan het wachten op de februari kit van Scrap-Club. Als het goed is wordt dat pakketje vrijdag bezorgd en kan ik daar lekker in het weekend mee aan de slag! Klik vooral eens op BLOG als je daar bent want er worden leuke wedstrijden met nog leukere prijzen georganiseerd! Want wie wil er nou niet artiest van de maand worden!!

I don't have a lot of time to scrap as it is extremely busy at work. I have a layout lying on my desk for over a week now and I hope I can finish it today. The February kit of Scrap-Club will arrive on Friday so I can play with that during the weekend. Check their BLOG as they have great challenges with great prizes and you might be the next artist of the month!

Wat ik wel kan laten zien is het mini-album dat ik met heel veel plezier voor mijn secret santa sister Astrid heb gemaakt. De vorm heb ik met behulp van de Cricut uitgesneden. Het papier is van My Mind's Eye en verder heb ik veel chalk en lintjes gebruikt.

I can show the mini album I've made for my secreat santa sisterAstrid. I really loved making this album for her baby. For the shape I used my Cricut. Papers are from My Mind's Eye and I used a lot of chalk and ribbons.3 opmerkingen:

Monique zei

Wat heb je een prachtig album gemaakt voor Astrid! Welke Cricut heb jij en is dat eenvoudig te doen qua instellingen enzo? De uspide down layout vind ik zó origineel en creatief! Ik hoop dat het inmiddels weer wat rustiger wordt op het werk zodat je lekker de tijd kan nemen voor de SC kit!

socialbutterfly zei

petra, this is sooo stunning beautiful!! what a great gift!!

bar69 zei

Oooh...wederom een prachtig album. Wat zal ze er blij mee zijn! Sterkte met je werk en ik hoop je gauw te zien/spreken!