maandag 17 december 2007

Update

Druk is een understatement. De dagen vliegen voorbij. Gelukkig ook met leuke dingen.

Ik heb genoten van Sinterklaas. Dat Thomas ook dit jaar heilig geloofde in Sint was een cadeautje. Heerlijk! Een paar dagen na 5 december zei hij: Mama ik weet waarom de Pieten zwart zijn. Dat komt doordat ze veel pepernoten eten! Toen ik zei dat het misschien wel door het roet van de schoorsteen kwam was zijn reactie: Nee hoor, die Pieten wassen zich echt wel!


Voor de Kunstelaar in Twello heb ik een kalender gemaakt als voorbeeld voor een workshop. Twaalf mini-layouts en heel leuk om te maken. Ik heb Basic Grey papier uit de serie Figgy Pudding gebruikt en heb geprobeerd om de (nog) niet scrappende dames veel verschillende mogelijkheden te laten zien die ze binnen een korte tijd zelf kunnen toepassen.
Tim heeft een voorlopig schooladvies voor het Gymnasium gekregen en daar zijn we heel trots op! Begin volgend jaar gaan we naar open dagen van de scholen in Zutphen zodat hij een goede keus kan maken. En in februari volgt dan DE citotoets. Ik weet nu al zeker dat hij dan zenuwachtig is. (Heel herkenbaar....) Maar dat mag ook! Hij wordt groot. Vanochtend was hij zijn bovenlip aandachtig in de spiegel aan het bestuderen en zowaar als je heeeeeeel goed keek...... Van Sinterklaas heeft hij een lekker luchtje van Calvin Klein gekregen. Zijn eerste eigen geurtje en hij gebruikt het graag!
Ons huis is inmiddels helemaal in kerstsfeer. Ik geniet van alle kerstversieringen. Alleen moet ik mijn jongens wat beter opvoeden: als ze 's morgens als eerste beneden zijn ploffen ze rustig op de bank neer zonder de lampjes in de boom aan te doen. En pas als ik "kerstbarbaren" roep komen ze in actie. En dat terwijl ik zo kan genieten van al die lichtjes in deze tijd!
Voor Aqua, het bedrijf van Tonie, heb ik 75 kerstkaarten gescrapt. Eerlijk gezegd ben ik blij dat die klus er op zit. Onze eigen kaarten zijn dit jaar maar wat simpeler en moeten allemaal nog verstuurd worden...... we hebben nog een week. Toch!
En de nieuwe kit van Scrap-Club is gearriveerd. Helemaal fantastisch! Alles past weer perfect bij elkaar! Adriana heeft trouwens een geweldige actie met een geweldige prijs. En het enige dat je hoeft te doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief. Nieuwsgierig?

5 opmerkingen:

Aline zei

oh wow, what a beautiful calender!
Wish you a wonderful week! :)

Birgit zei

Petra, je kalender ziet er super uit. Zo krijg je de mensen wel aan het scrappen! :)

Monique zei

Lieve help Petra, wat heb je het druk! De kalender ziet er super uit; zo goed dat je ze allerlei verschillende mogelijkheden laat zien! Dat motiveert vast! En ineens zijn kleine kinderen groot ;) Gefeliciteerd met dit prachtige advies en succes met het zoeken van een geschikte school. En last but not least enorm gefeliciteerd met de publicatie van de layout in Scrap! Zo gaaf!!!

Monique zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
M@risk@ zei

Je kalender ziet er fantastisch uit. Weer een nieuwe fase als je kind naar het voortgezet onderwijs gaat. Succes met het kiezen van de juiste school en dat het een spannende tijd is wil ik geloven. Wij hebben dit vorig jaar voor de 2e maal mogen ervaren. Scrap ze met de nieuwe kit en alvast hele gezellige feestdagen.