zaterdag 6 juni 2015

Hollandse luchten

Deze maand mocht ik de dare voor Dutch Dares bedenken, leuk om te doen en mijn keuze was snel gemaakt:
Hollandse luchten

Sinds januari 2014, nee: sinds altijd loop ik met mijn neus omhoog te kijken naar de prachtige luchten die er hier in Nederland vaak te zien zijn. Ik kan daar enorm van genieten, imposante wolkenpartijen, een bijzondere kleur, een dreigende lucht....hoe vaak ik wel niet roep: "Kijk eens hoe mooi de lucht is!!" Sinds januari 2014 maak ik iedere maand een foto van de lucht en gebruik die in mijn maandelijkse Project Life agenda. Vaak vind ik het moeilijk om de allermooiste uit te kiezen.

Zal ik deze foto nemen:

 
of deze met die roze dikke wolk:

of toch maar de donkere wolk met het zilveren randje:

Daarom heb ik voor mijn layout een collage gebruikt van alle mooie Hollandse luchten die ik in 2014 heb gefotografeerd voor mijn Project Life.


De mooiste maanden waren wat mij betreft mei en juli.
Alsof je naar een schilderij kijkt:


En als je veel te vroeg wakker bent maar wordt verrast met deze zonsopgang ziet de dag er ineens heel anders uit!
 
Maar uiteindelijk gaat het om de layout; dit is wat ik ervan heb gemaakt:
 
 

En bij deze dare hoort ook een RAK, een cadeautje dat vast goed van pas komt bij je vakantiefoto's. Dus klik even door naar de Dutch Dares want wat vond ik het gaaf om de schitterende layouts van het designteam te zien en laat je ook inspireren om je camera deze zomer omhoog te richten!

 
 

signature blog

1 opmerking:

Thamar, zei

Hoi hoi
Wat een leuke lo heb je gemaakt. En zo heb ik nog nooit naar de wolken gekeken . Toch maar eens mijn neut de lucht in gooien.
Fijne zondag