zondag 10 mei 2015

Ontspannen


Normaal gesproken is scrappen voor mij de fijnste vorm van ontspannen maar de afgelopen 4 weken heb ik mijn hand zoveel mogelijk rust gegeven omdat ik veel pijn had aan, zoals ik dacht, het gewricht van mijn rechterduim.

Toen ik met mijn klachten naar mijn huisarts ging ben ik doorverwezen naar het ziekenhuis en daar zijn röntgenfoto's gemaakt. Daarop was gelukkig niets te zien wat bijvoorbeeld op artrose zou wijzen maar mijn klachten bleven bestaan.


Wel apart trouwens om met deze foto's te kunnen scrappen (en dat ik er niet helemaal bij was blijkt wel uit de fouten die in de tekst staan... niets voor mij)


Inmiddels ben ik naar een hand- en polskliniek geweest en daar is geconstateerd dat ik een trigger-finger heb, of in mijn geval een trigger-duim. Op de pees die vanuit mijn arm naar mijn duim loopt zit een knobbel waardoor die niet meer door de kokertjes kan bewegen die daar zitten en ik mijn duim niet goed kan gebruiken. In de kliniek heb ik een injectie met een ontstekingsremmer gekregen, niet leuk maar het testen bij het zoeken naar de oorzaak was pijnlijker. Hopelijk helpt dit en anders kan ik een operatie overwegen. Wordt vervolgd over 2 maanden... En in de tussentijd kan ik mijn favoriete ontspanning uiteraard niet missen en gaan we rustig door. Neem maar eens een kijkje bij de creatieve uitwerkingen van het designteam op het Dutch Dares blog of op onze Facebook pagina en nog leuker: doe mee aan deze uitdaging!
signature blog

1 opmerking:

Veronique zei

Heel vervelend om dat te horen, Petra. Weet je ook de oorzaak hiervan? Het is uiteraard niet fijn dat het je is overkomen maar ik ben toch blij dat je het hebt gedeeld met ons want zo kun je wel weer van andere mensen leren.

Ikzelf ontspan graag door te mediteren en gebruik te maken van mijn sauna die ik bij mij thuis heb laten installeren. Daar is mijn man ook heel blij mee want die gebruikt hij namelijk voor na het sporten. Mij helpt het om die twee te combineren voor zowel lichamelijk als geestelijke ontspanning.

Misschien is het een idee om het een keer te proberen. Verder wens ik je veel beterschap!