woensdag 7 januari 2015

goede voornemens?

De decembermaand is weer voorbij, allemaal de aller- allerbeste wensen voor 2015 gewenst. Hopelijk wordt het een jaar met veel lichtpuntjes!
 
Goede voornemens kun je uiteraard het hele jaar door hebben maar ik ga in elk geval proberen om regelmatiger te bloggen want vandaag is de eerste Dutch Dare van 2015 online gegaan en ik heb mijn uitwerkingen van de maand december nog niet eens laten zien....
 
Eerst dan maar de nieuwste dare bedacht door Yvonne: scrap je leukste kerstfoto. Ik had voor deze foto van het prachtige Gent kunnen kiezen, genomen vanaf de torens van kasteel Gravensteen.
 
 
Maar de foto die ik vanuit de auto heb genomen van een prachtige regenboog had voor mij meer betekenis.
 
 
En daarmee heb ik deze layout gemaakt:
 


In december waren er ook 2 leuke dares: de schets (waar ik het gedeelte met de foto's heb omgebouwd tot een sneeuwpop)
 

 
 
 
En de Dare van Danielle waarmee we het jaar 2014 nog eens positief onder de loep konden nemen: scrap je mooiste moment van 2014. Zeker na het afgelopen jaar was het goed om stil te staan bij alle mooie dingen die er ook waren!
 

 
Ook dit jaar staan er leuke en uitdagende dares op de kalender, zorgt het team voor gevarieerde inspiratie, kun je een RAK winnen als je meedoet of zelfs een plaatsje in het DT en komt er een DT call aan. De moeite waard dus om HIER een kijkje te nemen!
 
signature blog

2 opmerkingen:

Margot zei

Mooie betekenisvolle lo'tjes Petra! De beste wensen van mij voor jou!

Thamar, zei

hoi hoi
Ik had hem al bewonderd echt top.
en leuk dat je de pl kaartjes heb gebruikt.
gr en een fijn weekend