woensdag 3 april 2013

Winnaars!


Wat was het afgelopen maand leuk om de reacties en creaties te zien n.a.v. de 100e Dutch Dares! Bedankt allemaal! Vandaag is iedereen vast benieuwd naar de uitslag van het prijzenfestijn. Het liefst hadden we iedereen een prijs toebedeeld maar dat was helaas niet mogelijk. Natuurlijk staat de uitslag inmiddels online maar hier op mijn eigen blog wil ik ook graag laten weten wie mijn blogprijs heeft gewonnen:
 

 

Hanna
(omdat ze zo'n gezellige dare heeft bedacht)

en bovendien wie de sponsorprijs van Hobbycompleet de Duif heeft gewonnen:


Ingen

Van harte gefeliciteerd meiden, ik wens jullie allebei veel scrapplezier met deze prijzen. Nemen jullie even contact met mij op zodat ik het naar jullie kan versturen?

Afgelopen weken bleef het koud. Ik werd getracteerd door mijn lieve collega's op een verlaat kerstcadeau: een heerlijke high tea. En ondanks het voorjaar leek het die dag wel Kerstmis.... Gelukkig was het binnen warm en gezellig en is er een nieuwe traditie geboren want dit was voor herhaling vatbaar!


Tijdens de sneeuwbuien van de afgelopen Paasdagen had ik toch echt meer dan genoeg van de kou. Hoewel ik het een echte winter vond en sneeuw en ijskou veel leuker vind dan kwakkelweer en regen heeft het wat mij betreft nu toch wel echt lang genoeg geduurd. De krokussen heb ik uit de grond gekeken en de andere bloembollen moedig ik dagelijks aan. Ik wil kleur in mijn tuin! Daarom was ik blij met de dare die Jolanda heeft uitgekozen: BLOEMEN. Deze dare heeft fleurige en kleurrijke layouts opgeleverd. De moeite waard om aan mee toe doen als je jezelf op wilt vrolijken!

Mijn layout gaat over mijn woensdagochtenden. Voordat ik ga werken fiets ik eerst naar het marktje hier in het dorp. Daar koop ik fruit bij de groentenboer en ga dan naar de bloemenman want voor maar €5,= kom ik met 3 bossen bloemen thuis. Een goed begin van de dag!


Dus wanneer je deze blogpost leest heb ik inmiddels weer nieuwe bloemen gehaald!


Een staaltje dubbelgevouwen stof en een vlinder van koffiefilter papier.
Ook wil ik nog graag een kaartje laten zien dat ik op speciaal verzoek van mijn collega Marja en haar man Jos heb gemaakt. Onlangs hebben zij afscheid moeten nemen van Netty, een collega van Jos. Zij heeft haar strijd tegen kanker verloren en kan daardoor niet samen met haar zus meedoen aan de Alpe d'HuZes (opgeven is geen optie). In haar plaats loopt nu haar zwager en om ze straks aan te moedigen krijgen ze deze kaart. Een bijzonder initiatief en zeker omdat deze ziekte ook onze levens van heel dichtbij raakt vond ik het niet makkelijk maar wel heel speciaal om dit kaartje te mogen maken.
signature blog

3 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Wat een geweldig mooi kaartje. En dat fietsje is echt super.

Hanna zei

Hoi Petra,
Nog super bedankt voor het winnen van de rak!!!
Mooie scrap, we kunnen allemaal wel een beetje fleurigheid gebruiken.
Groetjes van Hanna

Yvonne van den Berg zei

Wat ziet die high tea er super lekker en gezellig uit!
En je lo is geweldig, vind die foto erg leuk van je fiets met die grote bos tulpen achterop!