woensdag 7 november 2012

Daar zit muziek in

Na een meer dan intensieve week vol met spanning, veel afspraken en ook leuke dingen dacht ik een wat rustigere week te krijgen totdat ik op de kalender keek ;-) Bekend verschijnsel bij heel veel mensen denk ik... Afgelopen zondag ben ik samen met Astrid, Danielle en Mandy voor het allereerst naar de KreaDoe in de Jaarbeurs geweest. Ondanks dat ik nu al heel wat jaartjes scrap en daarvoor ook altijd al creatief bezig ben geweest had ik deze beurs nog nooit bezocht. Het allerleukste was het natuurlijk om de meiden weer te zien, bovendien konden we de hele dag achter Mandy aan lopen want die wist precies wat ze wilde en naar welke stands we moesten gaan zodat ik alleen maar hoefde op te passen om niet met een nieuwe creatieve hobby thuis te komen. Net als Astrid heb ik het bij scrapspullen gehouden al lijkt het mij wel heel erg leuk om te leren om figuren van vilt te maken. Deze egel en uil staan op mijn verlanglijstje. Het was in elk geval een inspirerend en gezellig dagje!

Vandaag werd ik verrast door Hanna met een award. Geweldig dat ik met mijn scraplayouts ook anderen inspireer. Scrappen vind ik heerlijk om te doen, ook in zo'n moeilijke week als de afgelopen. Even een kaartje maken want als mijn handen bezig zijn komt mijn hoofd tot rust. Ik zal eens gaan nadenken over aan wie ik deze award door wil geven. 


Liebster is een Duits woord ‘Geliefde’, ‘Favoriet’, of ‘Liefste’. Deze award is een prijs van medebloggers. Ze schenken deze award aan hun favoriete bloggers die minder dan 200 volgelingen hebben.

 


Voor de nieuwe Dutch Dares heeft Yvonne een leuke uitdaging bedacht: muziek. Ik moest al snel denken aan de jukebox die in onze hal staat. Pure nostalgie want hij zit vol met de oude singeltjes die ik draaide op mijn grijze pick-up. Zo'n kleintje met een draaischijf in singel-formaat en waarbij een elpee helemaal uitstak en wiebelig rond draaide.

Ik had nog een singel liggen die niet in de jukebox terecht zal komen, heb daar een andere label opgeplakt (van een singel die de jukebox nog in moet) en zowaar: met behulp van veel tacky glue bleef hij nog zitten ook!

Uiteraard is het de moeite waard om inspiratie op te doen bij Dutch Dares want ik heb al heel veel leuke, mooie en vrolijke layouts, gemaakt door de meiden van het designteam, voorbij zien komen in de afgelopen dagen. En ook de RAK is weer super. Even blog hoppen dus!

En tot slot nog 1 foto, speciaal voor Sil ;-) om goed op de hoogte te blijven.signature blog

2 opmerkingen:

Cynthia van der Wilk zei

Wat een geweldig leuk uiltje en egeltje. Lootje is super, maar dat had ik al gezegd.

Jolanda zei

Super leuk dat je naar de kredoe bent geweest! Zelf was ik er zaterdag. Je layout is super mooi geworden en leuk om die plaat erbij te plakken!

Nog bedankt voor je berichtje op mijn blog.