donderdag 25 oktober 2012

Tijd

De tijd vliegt voorbij als het gaat om klustijd voor de verbouwing, of als het gaat om een nieuwe uitdaging van Dutch Dares. Tergend langzaam gaat de tijd voorbij als er moet worden gewacht op uitslagen van het ziekenhuis. Eén van mijn allerliefste en beste vriendinnen is ernstig ziek en wordt volgende week geopereerd. Het wachten op informatie is moeilijk. Ik denk veel aan haar, lig er wakker van en vind dat het leven in dit geval oneerlijk is want ik gun haar rust, geluk, gezondheid en geen angst, onzekerheid en ziekte.

Afleiding vond ik vorig weekend door een foto van mijn collega Maaike die met haar gezin een camperrondreis door Canada heeft gemaakt. Elvis en Lara "meeting the locals", op hun hurken "in gesprek" met een eekhoorn. Een geweldige foto die net op een scene uit een Disney film lijkt. Omdat ik net een doos van Studio Calico had ontvangen met houten "speech bubbles" wist ik meteen dat ik die foto wilde gebruiken voor de schets van oktober.De schets van oktober zie je hieronder en hoe je mee kunt doen aan de Dutch Dares vind je op het blog!

Met onze verbouwing begint het nu echt op te schieten, het is een fase waarin alles mooier wordt, af wordt gemaakt en inmiddels heeft de tuinman de tuin aangeplant. We zijn voorlopig nog niet klaar maar al wel blij en tevreden met hoever we op dit moment zijn.signature blog

5 opmerkingen:

Astrid zei

O wow ziet er goed uit Petra !

Margot zei

ik vind je lo geweldig! sterkte voor je vriendin! ........en ik heb al 4 kaartjes gemaakt ;)

Monique Liedtke zei

Wat een super leuke fleurige layout! En die word bubbles zijn hier echt perfect!
Je huis en tuin zijn mooi geworden zeg!!!
Heel veel sterkte met je vriendin.
Xx

Wies zei

Het ziet er weer prachtig uit Petra.
De kaart voor Martine is ook super geworden.

Sterkte met alles!

xx Wies

Hanna zei

Erg grappig die eekhoorn.
Leuk gemaakt hoor!
Groetjes van Hanna