woensdag 16 mei 2012

showtime met schets #51


Leona en Manon zijn de dochtertjes van één van mijn beste vriendinnen en tijdens een dagje oppassen kwamen we deze rokjes tegen. Helemaal leuk èn een openbaring want Manon draaide, stralend als een prinses, rondjes in de winkel. Zo blij was ze met deze rok. Leona, al bijna 7, bekeek de hele collectie voordat ze haar keus maakte. Met een "mannenhuishouden" ben ik het toch wel ander gedrag in kledingwinkels gewend...! Toen de meiden werden opgehaald moest de kleding natuurlijk eerst worden geshowd en gingen ze als topmodellen op de foto.

Mijn vriendin belde trouwens een week later op: of ik nooit meer kleren voor de meiden wilde kopen want Manon wilde iedere dag haar rok aan en daardoor stond zij iedere avond aan de handwas.

Voor deze layout heb ik mijn Dutch Dares schets gebruikt want daarop passen veel foto's! Het rokje van de aankleedpop was groen en dat kon natuurlijk niet. Die heb ik eraf geknipt, omgedraaid en geverfd ;) Tussen de 4 lagen van de vlinder heb ik kleine stukjes foamtape geplakt zodat ze mooi open blijven staan.  Ook miste ik de kleur blauw in het achtergrond papier, daarom heb ik wat gaatjes met de eyeletsetter gemaakt en daar stukjes blauw papier achter geplakt.

Uiteraard is het weer de moeite om een kijkje te nemen bij de Dutch Dares: veel inspiratie, een leuke RAK en kans om gastdesigner te worden!!

signature blog

1 opmerking:

Jenneke zei

Wat een leuke layout zeg! En wat een vrolijke foto's! Grappig verhaal ook, wat je erbij vertelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat het voor iemand met 2 zoons heel leuk is om met zulke dametjes te gaan shoppen!

XXXJenneke