vrijdag 15 februari 2008

Valentijnsdag/ Valentines day

Wij doen niet zo heel veel aan Valentijnsdag. Maar een kaartje naar de familie wordt wel verstuurd. Bovendien krijgen opa en oma een mooie bos bloemen op deze dag. Thomas had veel plezier toen hij ontdekte dat oma precies dezelfde kaart had uitgezocht voor hem als hij voor haar!

De kaarten van mijn ouders en broer, schoonzusjes en neefjes waren hartstikke leuk en op tijd: ik had ze op de ontbijtborden gelegd. Een leuk begin van de dag. Tonie had onze drinkbekers gevuld met hartjes :) en dat viel bij de jongens erg in de smaak!


We don't really celebrate Valentines Day but we do send cards to our family. And grandpa and grandma get flowers. Thomas had fun when he found out that grandma had sent the same card to him as he to her. Tonie filled our mugs with candy hearts which the boys really liked ;)


Toen ik 's avonds aardappelen wilde schillen voor de zuurkool was dit de eerste aardappel die ik uit de zak pakte. Toeval?

When I started to cook on Valentines Day, this potato was the first one that I took out of the bag. Coincidence?


Verder ben ik echt blij met de nieuwe kit van Scrap-Club. Ik gun mijzelf eigenlijk geen tijd om te scrappen op het moment en nu "moet" het. Heerlijk!!

I'm so happy with the new kit of Scrap-Club. I don't allow myself to scrap at the moment and now I "have" to. Great!!

Fijn weekend! Have a nice weekend!

4 opmerkingen:

D@nielle zei

het is gewoon de LOOOVE maand bij de aardappels. Ik had er zo eentje woensdag :D

M@risk@ zei

Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt, vooral je trouwalbum is geweldig. Je publicatie in het blad is een waardering voor je werk en ik hoop dat er nog vele zullen volgen. Ben benieuwd naar het totaal van je sneakjes. Fijn weekend.

Aline zei

Can't wait to see your Scrap Club layouts! Have a great week! :)

Monique zei

Oh help! Waar was ik al die tijd? Zoveel bij je gemist!!! Super van HARTE gefeliciteerd met die publicatie; zo gaaf! ik vind jouwe de mooiste van die pagina's dus die hadden ze wel flink wat groter mogen plaatsen! Die linksboven is net zo'n layout als die ik vorig jaar over Wouters schoolkeuze maakte..??!! Moet ik misschien toch ook maar eens een OLW poging wagen.. hahahaha Wat lekker hè; alle love in the air en zelfs in de aardappelenzak :) Die hartjes in de bekers vind ik zooooooooo lief! En dat over momenteel alleen scrappen met de Sc kit herken ik helemaal... prachtige layouts heb je er weer mee gemaakt!