dinsdag 27 november 2007

OLW en Sinterklaas

Mijn layout voor de OLW-challenge FULL staat in de dia-show. Bijzonder dat ze mijn layout weer hebben uitgekozen!


Afgelopen zondag mochten de kinderen hun schoen zetten. Ik hou van het Sinterklaasfeest. Ik vind dat leuker dan mijn eigen verjaardag! Thomas was helemaal enthousiast en vroeg of we wortels in huis hadden. Niet dus... vergeten. Dan wilde hij wel water voor het paard klaar zetten. Hij stelde voor om een emmer te halen. Wij stelden voor om een slakom te pakken. Daarna bedacht hij dat er appels in de garage lagen. Het duurde en duurde. Toen kwam hij terug met de grootste appels uit de kist. Gewassen en afgedroogd! Tot slot vroeg hij aan Tonie of hij de openhaard uit wilde doen want anders werd het water veel te warm. Geweldig toch!
Ook de intocht van Sint aan de IJsselkade was gezellig. Mooi weer en enthousiaste kinderen.
Nou ja, behalve deze kleine man. Hij vond er niets aan en hield pas op met brullen toen hij weer bij oma thuis was en zelf mocht lopen :)Piet Steven vond het prachtig maar werd steeds witter van al het wrijven over zijn gezicht.
En Thomas stond met 2 vlaggetjes te zwaaien naar Sint. Uit de boot kwam allemaal rook maar gelukkig was de goedheiligman toch op tijd!Voor iedereen die Sinterklaas viert: alvast veel voorpret gewenst!

4 opmerkingen:

Aline zei

Oh wow, this layout is again so beautiful!

M@risk@ zei

Ik begrijp wel waarom je layout wederom is gekozen. Hij is prachtig.

rev zei

Petra, je Full lo is super mooi!! ik snap wel dat je gekozen bent hoor!

Lisbet zei

Weekend, and the second week into the christmascelebrations. I hope everything is great – I`ve just survival a cold. I thought I should make an inspirationsround before I go home from work.

Have a nice weekend.